Træterrasser i hele Nordsjælland

Den dygtige tømrermester, som du lige står og mangler!

Træterrasser

Drømmer du om en herlig træterrasse, hvor du kan nyde sommerhalvårets lange lyse aftener? Carpenter har stor erfaring med at bygge træterrasser, som lever fuldt op til vores kunders forestillinger og drømme. Der er mange muligheder for at sætte dit personlige præg på din terrasse. Du kan vælge mellem forskellige materialer og træsorter. Du kan vælge en standardform såsom det populære ’skibsdæk’ rundt om huset eller helt unikke faconer. Sidst, men ikke mindst kan du vælge spændende mønstre og spil i den måde, brædderne lægges på. Vi bygger også gerne terrasser i flere niveauer med trapper i mellem eller andre sjove og spændende løsninger, som passer til dit hus, din have, dine behov og dine drømme.

Carpenter lytter til dig og gør vores ypperste for, at dine ønsker bliver til virkelighed. Det betyder også, at vi gør meget ud af at afstemme forventninger både inden og undervejs i projektet. Derudover kan du forvente at blive mødt af en effektiv og grundig tømrermester, som selvfølgelig kommer til tiden og overholder de aftaler, vi har lavet.

” Trykimpræneret terrasse i Søborg på 18m2 med Trappe og Hegn”

Ny 25m2 træterrasse til hus i Espergærde

Stor trykimpræneret træterrasse i Gentofte

Lækker terrasse i Helsingør

Cumaru Terrasse

Ny Guariuba terrasse lavet på eksisterende med indbygget plantekasser.

Ny cumaru terrasse i to niveauer med spansk trappe

Ang cumaru terrasse

Jatoba terrasse

Hyggelig Jatoba terrasse med plante kasser

Træterrasse

Cumaru Terrasse

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

Har du brug for en en effektiv og grundig tømrermester, som selvfølgelig kommer til tiden og overholder de aftaler, vi har lavet.

Så er Carpenter det rigtige valg

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt terrassedæk i træ
  Peter Hansen, Carpenter udskiftede dækket på vores træterrasse. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde - god kvalitet og finish. Dertil kommer, at alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke! Peter er god til at informere og kommunikere både før under og efter opgaven er udført."

  Jens Sønderberg

  "Nyt hegn
  Er meget tilfreds med hegnet, er især glad for at der ( I modsætning hvad man ser rundt omkring) er blevet brugt skruer istedet for søm, og at der er taget hensyn til, at jeg er den glade ejer af to små hunde, hvoraf den ene er en lille "udbryder" - det nederste bræt er sat på så tæt ved jorden som det har været muligt."

  Britta Falkenberg

  "Nye døre og karme
  I forbindelse med total renovering af min nye lejelighed, skulle der udskiftes 4 døre (1 badeværelses døre + 3 døre ud til værelserne) samt bygges et skab op til mine hårde hvidvarer. Peter Hansen stod for opmåling, bestilling og montering. Peter har været grundig samt opmærksom på alt til den mindste detalje. Han har vejledt os godt fra start til slut, samt været tålmodig med mange af vores ønsker. Resultat var super godt, eftersom alt er udført yderst tilfredsstillende! Jeg kan stærkt anbefale Peter til andre kunder, da han har levet op til vores forventninger i høj grad inden for hvad angår kommunikation, koordinering, planlægning og ikke mindst udførelsen af arbejdet. MVH Erkan"

  Erkan Akbas

  Ring 52 42 54 30