Gulve i hele Nordsjælland

Den dygtige tømrermester, som du lige står og mangler!

Gulve

Har du brug for fornyelse af et eller flere gulve i din bolig? Carpenter lægger dit nye gulv for dig. Almindelige parketgulve, laminatgulve, klik-gulve, massive gulve. Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan få en uforpligtende snak om din opgave.

Vi står gerne for den fulde entreprise, hvis du ved samme lejlighed skal have indlagt gulvvarme. Så koordinerer vi med vores gode samarbejdspartnere inden for VVS og elektrikerfaget – og du kan nøjes med at tale med os om opgaven.

Carpenter leverer solide og stabile gulvløsninger, og vi går ikke på kompromis med detaljerne eller den gode finish. Alle lister skal sidde perfekt, inden vi afslutter opgaven. Vi lægger vægt på, at vores kunder er tilfredse på den lange bane – og samtidig husker tilbage på et godt samarbejde med deres tømrermester.

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

Har du brug for en en effektiv og grundig tømrermester, som selvfølgelig kommer til tiden og overholder de aftaler, vi har lavet.

Så er Carpenter det rigtige valg

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt terrassedæk i træ
  Peter Hansen, Carpenter udskiftede dækket på vores træterrasse. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde - god kvalitet og finish. Dertil kommer, at alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke! Peter er god til at informere og kommunikere både før under og efter opgaven er udført."

  Jens Sønderberg

  "Nyt hegn
  Er meget tilfreds med hegnet, er især glad for at der ( I modsætning hvad man ser rundt omkring) er blevet brugt skruer istedet for søm, og at der er taget hensyn til, at jeg er den glade ejer af to små hunde, hvoraf den ene er en lille "udbryder" - det nederste bræt er sat på så tæt ved jorden som det har været muligt."

  Britta Falkenberg

  "Nye døre og karme
  I forbindelse med total renovering af min nye lejelighed, skulle der udskiftes 4 døre (1 badeværelses døre + 3 døre ud til værelserne) samt bygges et skab op til mine hårde hvidvarer. Peter Hansen stod for opmåling, bestilling og montering. Peter har været grundig samt opmærksom på alt til den mindste detalje. Han har vejledt os godt fra start til slut, samt været tålmodig med mange af vores ønsker. Resultat var super godt, eftersom alt er udført yderst tilfredsstillende! Jeg kan stærkt anbefale Peter til andre kunder, da han har levet op til vores forventninger i høj grad inden for hvad angår kommunikation, koordinering, planlægning og ikke mindst udførelsen af arbejdet. MVH Erkan"

  Erkan Akbas

  Ring 52 42 54 30