Om os

Carpenter – den dygtige tømrermester, som du lige står og mangler!

Tømrermester Peter Hansen har over 7 års erfaring, så hvis du skal have ny terrasse, eller taget skal skiftes, er Carpenter den rette til at klare opgaven. Vi klarer alt fra små til mellemstore opgaver for både firmaer og private. Står du med en større opgave, der skal løses, trækker vi på en række gode samarbejdspartnere og dygtige håndværkere, så vi sammen løser din opgave på bedste vis.

Tømrermester Peter Hansen valgte i 2015 at tage skridtet og blive selvstændig efter en række år som tømrersvend. Det var realiseringen af en drøm igennem mange år. Vi er stolte af, at vi allerede har bygget en stabil kundekreds op. Trofaste kunder er det største kvalitetsstempel, man kan få.

Dialog med kunden
Vi lægger stor vægt på dialog med kunden og forventningsafstemning, inden vi går i gang med en opgave. Vi gennemgår tilbuddet i fællesskab, så du får et indblik i, hvad der skal ske – gerne med visuel assistance fra skitser. Vi går op i, at vores rådgivning til dig er præcis og kompetent. På den måde får du det, som du ønsker – ud fra en viden om dine muligheder, og hvad der rent praktisk kan lade sig gøre.

 

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

Har du brug for en en effektiv og grundig tømrermester, som selvfølgelig kommer til tiden og overholder de aftaler, vi har lavet.

Så er Carpenter det rigtige valg

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt terrassedæk i træ
  Peter Hansen, Carpenter udskiftede dækket på vores træterrasse. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde - god kvalitet og finish. Dertil kommer, at alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke! Peter er god til at informere og kommunikere både før under og efter opgaven er udført."

  Jens Sønderberg

  "Nyt hegn
  Er meget tilfreds med hegnet, er især glad for at der ( I modsætning hvad man ser rundt omkring) er blevet brugt skruer istedet for søm, og at der er taget hensyn til, at jeg er den glade ejer af to små hunde, hvoraf den ene er en lille "udbryder" - det nederste bræt er sat på så tæt ved jorden som det har været muligt."

  Britta Falkenberg

  "Nye døre og karme
  I forbindelse med total renovering af min nye lejelighed, skulle der udskiftes 4 døre (1 badeværelses døre + 3 døre ud til værelserne) samt bygges et skab op til mine hårde hvidvarer. Peter Hansen stod for opmåling, bestilling og montering. Peter har været grundig samt opmærksom på alt til den mindste detalje. Han har vejledt os godt fra start til slut, samt været tålmodig med mange af vores ønsker. Resultat var super godt, eftersom alt er udført yderst tilfredsstillende! Jeg kan stærkt anbefale Peter til andre kunder, da han har levet op til vores forventninger i høj grad inden for hvad angår kommunikation, koordinering, planlægning og ikke mindst udførelsen af arbejdet. MVH Erkan"

  Erkan Akbas

  Ring 52 42 54 30