Tømrerarbejde

den dygtige tømrermester, som du lige står og mangler

Tømrerarbejde

Søger du en effektiv og mødestabil tømrer, som kan tage sig kærligt af dine tømreropgaver? Carpenter leverer professionelt tømrerarbejde til både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland.

Tømrermester Peter Hansen har bred erfaring og høje kvalitetskriterier inden for sit fag. Det kommer dig til gode i solide og flotte løsninger. Carpenter står for grundigt arbejde, og springer ikke over hvor gærdet er lavest. Vi ved, at vores kunder bliver gladest i længden for de holdbare løsninger, som er fulgt helt til dørs med sans for hver en lille detalje og god finish.
Vi laver rigtig mange træterrasser og udskifter mange tage og gulve. Det kan du læse mere om andetsteds på hjemmesiden. Derudover sætter vi køkkener op, samt gipsvægge og lofter. Vi udskifter dine døre og vinduer, bygger din carport, udestue, eller tilbygning – samt bidrager til totalrenoveringen af din bolig. Kort sagt kan du henvende dig med en hvilken som helst tømreropgave – så finder vi en god løsning på opgaven!

Carpenter indgår gerne som underentreprenør i større byggerier og totalentrepriser med effektiv arbejdsindsats. Her kommer det bygherre eller overentreprenør til gode, at vi er fleksible, gode til at samarbejde, samt mødestabile. Det betyder meget for et projekt, at man kan regne med at de enkelte håndværkere møder op som aftalt, så hele maskineriet og koordineringen kører som smurt.

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

Har du brug for en en effektiv og grundig tømrermester, som selvfølgelig kommer til tiden og overholder de aftaler, vi har lavet.

Så er Carpenter det rigtige valg

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt terrassedæk i træ
  Peter Hansen, Carpenter udskiftede dækket på vores træterrasse. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde - god kvalitet og finish. Dertil kommer, at alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke! Peter er god til at informere og kommunikere både før under og efter opgaven er udført."

  Jens Sønderberg

  "Nyt hegn
  Er meget tilfreds med hegnet, er især glad for at der ( I modsætning hvad man ser rundt omkring) er blevet brugt skruer istedet for søm, og at der er taget hensyn til, at jeg er den glade ejer af to små hunde, hvoraf den ene er en lille "udbryder" - det nederste bræt er sat på så tæt ved jorden som det har været muligt."

  Britta Falkenberg

  "Nye døre og karme
  I forbindelse med total renovering af min nye lejelighed, skulle der udskiftes 4 døre (1 badeværelses døre + 3 døre ud til værelserne) samt bygges et skab op til mine hårde hvidvarer. Peter Hansen stod for opmåling, bestilling og montering. Peter har været grundig samt opmærksom på alt til den mindste detalje. Han har vejledt os godt fra start til slut, samt været tålmodig med mange af vores ønsker. Resultat var super godt, eftersom alt er udført yderst tilfredsstillende! Jeg kan stærkt anbefale Peter til andre kunder, da han har levet op til vores forventninger i høj grad inden for hvad angår kommunikation, koordinering, planlægning og ikke mindst udførelsen af arbejdet. MVH Erkan"

  Erkan Akbas

  Ring 52 42 54 30