Tagarbejde i hele Nordsjælland

Den dygtige tømrermester, som du lige står og mangler!

Tagarbejde

Skal taget på dit hus udskiftes med et nyt? Eller har du brug for mindre tagreparationer? Carpenter påtager sig tagarbejde i hele Nordsjælland og hovedstadsområdet.

Et godt og sundt tag er afgørende, når du vil passe godt på dit hus. De danske årstider byder på lidt af hvert, som taget skal kunne stå imod: Storm, regn, slud, sne og sol såvel som mos og alger, der har gode vækstbetingelser på taget. Selv de mest holdbare tage slides og nedbrydes gennem årene. Når tiden er inde til et nyt tag, handler det derfor om at få lagt det nye tag solidt og ordentligt. Derved holder ikke alene taget, men også huset, længst muligt.  

Carpenter rådgiver dig gerne, når du skal vælge et nyt tag. Der er mange ting, der skal tages i betragtning: Pris, vedligeholdelse, holdbarhed, tæthed, stil i forhold til husets arkitektur og type, osv.

Vi fjerner gerne det gamle tag og sørger for at bortskaffe det, ligesom vi tjekker og reparerer undertaget samt hjælper med isolering. Vi lægger tegltag eller tag med betonsten, eternittag i bølgeplader, og sågar tagpap. Ved tagpap har vi et godt samarbejde med en taglægger, som brænder tagpappet for os.

Vi er grundige og lægger vægt på kvaliteten af vores arbejde. Det ligger os på sinde, at dit tag skal kunne holde og se pænt ud i mange år frem. 

Bliv ringet op
pilen

Vi står klar til din opgave

Har du brug for en en effektiv og grundig tømrermester, som selvfølgelig kommer til tiden og overholder de aftaler, vi har lavet.

Så er Carpenter det rigtige valg

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  Anbefalinger

  "Nyt terrassedæk i træ
  Peter Hansen, Carpenter udskiftede dækket på vores træterrasse. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde - god kvalitet og finish. Dertil kommer, at alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke! Peter er god til at informere og kommunikere både før under og efter opgaven er udført."

  Jens Sønderberg

  "Nyt hegn
  Er meget tilfreds med hegnet, er især glad for at der ( I modsætning hvad man ser rundt omkring) er blevet brugt skruer istedet for søm, og at der er taget hensyn til, at jeg er den glade ejer af to små hunde, hvoraf den ene er en lille "udbryder" - det nederste bræt er sat på så tæt ved jorden som det har været muligt."

  Britta Falkenberg

  "Nye døre og karme
  I forbindelse med total renovering af min nye lejelighed, skulle der udskiftes 4 døre (1 badeværelses døre + 3 døre ud til værelserne) samt bygges et skab op til mine hårde hvidvarer. Peter Hansen stod for opmåling, bestilling og montering. Peter har været grundig samt opmærksom på alt til den mindste detalje. Han har vejledt os godt fra start til slut, samt været tålmodig med mange af vores ønsker. Resultat var super godt, eftersom alt er udført yderst tilfredsstillende! Jeg kan stærkt anbefale Peter til andre kunder, da han har levet op til vores forventninger i høj grad inden for hvad angår kommunikation, koordinering, planlægning og ikke mindst udførelsen af arbejdet. MVH Erkan"

  Erkan Akbas

  Ring 52 42 54 30